1) Microcerveseria:
Actualment, estem projectant la seva construcció al paller de l'era. El disseny
de l'equip està pensat per cuinar lots petits, amb l'objectiu d'oferir
diversitat d'estils als nostres clients.
Tornem amb noves creacions cerveseres. Hem cuinat 6 noves receptes: Irish xarxa, torrada, pale ale de mel, Altbier, dry stout i una pale ale amb dry hopping. De moment només tindrem disponible la Irish Red, i mentre vagin finalitzant la seva etapa de maduració us ho farem saber.
2) Tasts: A tots
els nostres clients els rebem amb un tast gratuït de totes les nostres cerveses
disponibles al celler. El nostre repte és poder disposar-ne sempre de cinc a
deu estils com a mínim.
3) Tallers: Un cop les instal·lacions de la microcerveseria estiguin en funcionament, oferirem tallers destinats a l'elaboració i comprensió del procés cerveser.
3) Tallers: Un cop les instal·lacions de la microcerveseria estiguin en funcionament, oferirem tallers destinats a l'elaboració i comprensió del procés cerveser.
-------------------------------------
Tornem amb noves creacions cerveseres. Hem cuinat 6 noves receptes: Irish xarxa, torrada, pale ale de mel, Altbier, dry stout i una pale ale amb dry hopping. De moment només tindrem disponible la Irish Red, i mentre vagin finalitzant la seva etapa de maduració us ho farem saber.
Característiques Irish Red:
• Malta Maris Otter i CaraRed. La Carared és un tipus de malta caramel·litzada que a més de donar-li gust també tenyeix a donar-li un to vermellós.
• Malta Maris Otter i CaraRed. La Carared és un tipus de malta caramel·litzada que a més de donar-li gust també tenyeix a donar-li un to vermellós.
• Sabor a malt caramel i dolç. Amargor mitjà
baix.
• Suau carbonatació. Cos ampli.
• Fermentada a baixa temperatura.