CERVESERIA










1) Microcerveseria: Actualment, estem projectant la seva construcció al paller de l'era. El disseny de l'equip està pensat per cuinar lots petits, amb l'objectiu d'oferir diversitat d'estils als nostres clients.

2) Tasts: A tots els nostres clients els rebem amb un tast gratuït de totes les nostres cerveses disponibles al celler. El nostre repte és poder disposar-ne sempre de cinc a deu estils com a mínim.

3) Tallers: Un cop les instal·lacions de la microcerveseria estiguin en funcionament, oferirem tallers destinats a l'elaboració i comprensió del procés cerveser.


-------------------------------------


Tornem amb noves creacions cerveseres. Hem cuinat 6 noves receptes: Irish xarxa, torrada, pale ale de mel, Altbier, dry stout i una pale ale amb dry hopping. De moment només tindrem disponible la Irish Red, i mentre vagin finalitzant la seva etapa de maduració us ho farem saber.

Característiques Irish Red:

• Malta Maris Otter i CaraRed. La Carared és un tipus de malta caramel·litzada que a més de donar-li gust també tenyeix a donar-li un to vermellós.

• Sabor a malt caramel i dolç. Amargor mitjà baix.

• Suau carbonatació. Cos ampli.

• Fermentada a baixa temperatura.